Loading...
Home| Terugkeer & Terugbetaling

Terugkeer & Terugbetaling

 

GEEFT TERUG

We hopen dat je blij bent met elke bestelling die je van de site ontvangt, maar als je niet tevreden bent met je artikelen, kun je ze binnen 30 dagen na levering gratis retourneren.

 

U moet ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte stellen als u uw bestelling wilt annuleren of artikelen wilt retourneren, en dergelijke artikelen binnen 14 dagen na deze kennisgeving wilt retourneren.

 

PRODUCTVOORWAARDEN

Alle items moeten nieuw, ongebruikt en met alle veiligheidstags van de site aan ons worden geretourneerd. Alle artikelen die aan ons worden geretourneerd in een beschadigde, bevuilde of anderszins gewijzigde en in minder dan perfecte staat, worden mogelijk niet geaccepteerd en kunnen aan de klant worden geretourneerd.

 

Zorg ervoor dat de zolen worden beschermd door op een vloerbedekking te gaan staan terwijl u probeert of beslist of u schoenen wilt houden en houd de veiligheidslabels eraan vast.

 

KLEUREN

Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de kleuren van elk product zo nauwkeurig mogelijk worden weergegeven. Aangezien computermodellen en schermen kunnen verschillen, kunnen we echter niet garanderen dat de kleurweergave van uw monitor volledig nauwkeurig is.

 

TERUGBETALINGEN

Alle succesvol geretourneerde artikelen worden binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen bijgeschreven op de betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling en in dezelfde valuta, minus eventuele verzendkosten. We sturen je een bevestigingsmail zodra we de terugbetaling hebben geautoriseerd. Het tijdstip waarop het gecrediteerde bedrag op uw afschrift verschijnt, is afhankelijk van uw kaartuitgever.

 

Voor betalingen via PayPal worden terugbetalingen bijgeschreven op uw PayPal-rekening en zijn deze onmiddellijk zichtbaar. De duur van de terugbetaling op de creditcard die aan uw PayPal-rekening is gekoppeld, is afhankelijk van het bedrijf dat de kaart heeft uitgegeven.

 

Houd er rekening mee dat artikelen niet zonder voorafgaande kennisgeving aan ons mogen worden geretourneerd. Alle retourverzoeken moeten worden ingediend via het retourgedeelte van de site. Artikelen die zonder voorafgaande kennisgeving aan ons zijn geretourneerd, kunnen niet worden terugbetaald.

 

LAAT TERUGKEER

Een retourverzoek moet binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen bij ons worden ingediend. Volgende artikelen moeten binnen 14 dagen na deze datum van kennisgeving aan ons worden geretourneerd op het adres dat op het retouretiket staat vermeld. Retouren die na 28 dagen vanaf de datum van eerste levering worden ontvangen, worden niet geaccepteerd. Uitzonderingen kunnen van toepassing zijn naar goeddunken van de site.

 

ONLINE UITWISSELING

We kunnen geen ruilverzoeken verwerken. Vraag een retour aan en maak een nieuwe bestelling voor het vervangende artikel.

 

ANNULERINGEN

Raadpleeg sectie 8 in onze Algemene voorwaarden om uw bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling te annuleren of in te trekken.

 

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

We hopen dat je blij bent met elke bestelling die je van de site ontvangt, maar als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de artikelen die je op onze website hebt gekocht, kun je ze binnen 28 dagen na levering gratis retourneren. U moet ons binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst op de hoogte stellen als u uw bestelling wilt annuleren of artikelen wilt retourneren, en dergelijke artikelen binnen nog eens 14 dagen wilt retourneren.

 

Volg de onderstaande stappen om het retourneren van uw artikelen te starten:

Log in op uw account van de website en voer uw bestelnummer in dat bij de bestelling hoort;

Selecteer het/de artikel(en) en de hoeveelheid die u wilt retourneren en kies uw reden voor retournering uit de aangeboden opties.

 

Zodra u de e-mail met de goedkeuring van het retourverzoek heeft ontvangen, plaatst u de artikelen in de doos en verzegelt u het gefrankeerde verzendlabel stevig aan de buitenkant van het pakket. U moet de vrachtbrief aan de bezorger geven. Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra je retour succesvol is verwerkt.

 

KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN?

Op dit moment kan de site helaas geen omruilverzoeken accepteren. Vraag een retour aan en maak een nieuwe bestelling voor het vervangende artikel.

 

HOE LANG DUURT HET OM EEN TERUGBETALING TE ONTVANGEN?

Zodra het pakket is ontvangen, controleren we de staat van de artikelen voordat we uw retour accepteren en de terugbetaling autoriseren. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen rechtstreeks overgemaakt op dezelfde creditcard of andere betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop en in dezelfde valuta.

 

We sturen je een bevestigingsmail zodra we de terugbetaling hebben geautoriseerd. De duur van het terugstorten van het bedrag op je rekening is afhankelijk van de voorwaarden van de gebruikte betaalmethode.

 

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN VOOR RETOURZENDING?

De artikelen dienen in dezelfde staat te worden geretourneerd als waarin ze zijn geleverd. Zorg ervoor dat ze intact en compleet zijn, nooit gedragen, gebruikt of op welke manier dan ook beschadigd en dat ze worden teruggestuurd in hun originele verpakking met alle labels eraan. Indien een product is voorzien van een beveiligingslabel, wordt de retourzending van dit product niet geaccepteerd als het originele beveiligingslabel is verwijderd, gebroken of beschadigd.

 

Voor meer informatie over retourzendingen vindt u in ons retourbeleid. Wij raden u aan dit te lezen voordat u een retour aanvraagt.